Hundartiklar av en kvalite som inte finns i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Merparten säljs ut under inköpspris.

allt-fraktfritt har växt ur lokalerna och måste på något sätt få mer plats. Något sortiment måste säljas ut för att alla varor ska få utrymme och man skall kunna plocka och skicka varor rationellt.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers samt 5 st 20-fotskontainers är oxå fyllda. Sortimentet måste minskas om det skall funka att plocka och packa rationellt.

hundkoppel

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Man har konkurrerat med att ha högsta möjliga kvalitet och många produkter har inte gått att finna på andra ställen (brahund.se är ett undantag).

Sprenger hundhalsband och halskedjor. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Nu säljs Sprengers sortiment ut under inköpspris.

Kinghound hundhalsband och koppel. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. Trots att priserna på KingHounds produkter är bra är kvaliteten hög.
Ett jättesortiment hundhalsband och halskedjor. Priserna är så låga att man ibland tror man ser fel.

Kenjan hundkoppel. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Speciellt tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. 100 år eller mer lär dessa koppel hålla.

För skyddshundträning finns olika sorters speciallinor. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Ett jättesortiment munkorgar. Till närmast alla raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Bitkorvar och hundleksaker. Mat och vattenskålar. Selar för spårning och skyddsträning.

Svensktillverkade hundprodukter av superkvalitet från Dog Security. Till exempel massiva spårlinor i plast. Dessa linor fastnar inte i skogen.

Skilda sorters apporter och tillbehör finns i mängder.

Fina hundartiklar billigt, i alla fall så långe lagret räcker. Det är närmast unikt att så här prima produkter finns att handla på ett ställe. Ovanpå det här så är det utförssäjning av det kompletta sortimentet, vad är oddsen för detta?

Mitt förslag för alla som har fyrbent kompis, ta en titt på allt-fraktfritt. Prisvärt och bra på samma gång.