Just nu pågår en utförsäljning av tokbra hundartiklar till vrakpriser

På hemsidan allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. De flesta av dessa säljs till otroligt låga priser, under inköpspriserna.

allt-fraktfritt har växt ur lokalerna och behöver på något sätt få mer plats. Hundsortimentet har blivit utvalt att utgå då det tar upp väldigt mycket plats med sina 2000 produkter.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers och 5 st 20-fotskontainers är oxå fyllda. Man tvingas helt enkelt minska sitt utbud för att kunna plocka och packa rationellt.

hundsele

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Man har konkurrerat med att ha högsta möjliga kvalite och otaliga varor har inte gått att hitta på andra ställen (brahund.se kan vara ett undantag).

Sprenger hundhalsband och halskedjor. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Har du zoobutik så så shoppa du oxå, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

Halsband och koppel i överfettat läder från KingHound. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Trots detta jättehög kvalite, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Ett jättesortiment halsband och halskedjor. Priserna är så billiga att man ibland tror man ser fel.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Kända som världens bästa läderkoppel. Extra tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. Koppel som står sig i 100 år.

Olika linor för skyddshundsträning. Munkorgar för svensk-skyddet där de nyttjas vid prov att hunden biter om det är allvar, hunden biter men munkorgen hindrar att figuranten blir biten.

Även standard munkorgar i stort sortiment. Till alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Hundleksaker och bitleksaker. Skålar för mat och vatten. Selar för spårning och skyddsträning.

Dog Security spårlinor, koppel och andra svensktillverkade varor av yrkeskvalitet. Exempelvis massiva spårlinor i plast. Dessa linor fastnar icke i skogen.

Olika sorters apporter och tillbehör finns i mängder.

Bra hundartiklar billigt, i alla fall så långe lagret räcker. Det är närmast unikt att så här fina varor finns att inhandla på ett ställe. Ovanpå detta så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att spana in in hundartiklar på allt-fraktfritt. Billigt och prima på samma gång.